Πρώτες Βοήθειες & Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση με Πιστοποίηση από την American Heart Association

Πρώτες Βοήθειες & Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση με Πιστοποίηση από την American Heart Association

Θέλεις να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου και να αποκτήσεις Πιστοποίηση στις Πρώτες Βοήθειες; Το πιο εμπεριστατωμένο, διήμερο σεμινάριο σε περιμένει: Πρώτες Βοήθειες και Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με Πιστοποίηση από την American Heart Association.
 
Το επείγον περιστατικό που μπορεί να απειλήσει τη ζωή μπορεί να συμβεί κάθε στιγμή, όπου και να βρισκόμαστε. Πώς να αντιμετωπίσω μια αιμορραγία; Τι να κάνω σε έναν πνιγμό? Τι είναι η πνιγμονή; Τι θα κάνω σε μια ανακοπή;
 
Στο πρόγραμμα «Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και Πρώτες Βοήθειες» θα δοθούν οι απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και πολλά άλλα! Με την πρακτική εξάσκηση δε, θα μπορούμε να εφαρμόσουμε στην πράξη όσα διδάχθηκαν στη θεωρία.
 
Σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση, παίζει η εξάσκηση στις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για τις πρώτες βοήθειες σε περιπτώσεις πνιγμονής και καρδιακής ανακοπής, μέχρι να φτάσει η Επείγουσα Προνοσοκομειακή Φροντίδα. Διαστρέμματα, κατάγματα, καταπληξία, δαγκώματα, θερμοπληξία, αλλά και υποθερμία, επιληψία, διαβητικά επείγοντα, εγκεφαλικό, είναι μερικά από τα θέματα που αναλύονται. Επίσης διδάσκεται η παροχή Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και η χρήση Απινιδιστή σε ενήλικες, αλλά και σε παιδιά και βρέφη εφόσον αυτό επιλεγεί από τους συμμετέχοντες.
 
ΣΕ ΠΟΙΟYΣ ΑΠΕΥΘYΝΕΤΑΙ
 
Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει ή δεν έχει ιατρική εκπαίδευση, αλλά οφείλει να διαθέτει κάρτα πιστοποίησης παρακολούθησης εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών / γνώσης ΚΑΡΠΑ / χρήσης απινιδιστή, για το χώρο εργασίας του – σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.
 
HEARTSAVER FIRST AID CPR / AED: ΤΙ ΕIΝΑΙ
 
ΠΙΣΤΟΠΟIΗΣΗ
 
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου,οι μαθητές αποκτούν την κάρτα πιστοποίησης της American Heart Association (Heartsaver First Aid CPR / AED Course Completion Card), με ισχύ για 2 χρόνια.
 
Στη διάρκεια του μαθήματος, ενας πιστοποιημένος εκπαιδευτής συντονίζει τη ροή της εκπαίδευσης και καθοδηγεί τους μαθητές να αποκτήσουν τις απαιτούμενες δεξιότητες στις Πρώτες Βοήθειες / την γνώση ΚΑΡΠΑ / τη χρήση Απινιδιστή, και τους εξετάζει σε αυτές: Πιστοποίηση δε δύναται να δοθεί, εάν ο μαθητής δεν περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις.
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚA
 
• Μάθημα που βασίζεται στο Video: διασφαλίζει ομοιογένεια
• Πρακτική εξάσκηση καθοδηγούμενη απο εκπαιδευτή: ενισχύει την απόκτηση πρακτικών δεξιοτήτων
• Το “εγχειρίδο μαθητή” που παραλαμβάνουν οι συμμετέχοντες περιλαμβάνει οδηγούς σύντομης αναφοράς (Quick Reference Guide). με περίληψη των ενεργειών που απαιτούνται για την αντιμετώπιση τραυματισμών και ασθενειών
• Το περιεχόμενο ειναι σύμφωνο με τα πλέον πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα
 
ΜΟΡΦH ΜΑΘHΜΑΤΟΣ
 
Μάθημα σε αίθουσα (εκπαιδευτής και video με πρακτική εξάσκηση)
 
ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝΟ
 
Βασικές αλλαγές απο την American Heart Association σύμφωνα με τις πλεον πρόσφατες κατευθυντήριες οδηγίες για Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και Επείγουσα Καρδιαγγειακή Φροντίδα (Guidelines for Cardiopulmonary Resuscitation and Emergency Cardiovascular Care)
 
• Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών
• Ιατρικά επείγoντα
• Τραυματισμοί
• Περιβαλλοντικά επείγοντα
• ΚΑΡΠΑ ενηλίκων και χρήση Απινιδιστή
29 & 30 Ιουνίου, 2019
Πληροφορίες στο 6932737078, κ.Τσακίρη